Toppings

 

Topping for smykkedesign

Design din egen personlige Dyrberg/Kern Compliments ring eller armbånd med en unik topping for smykkedesign.
Når du har valgt din favorittgjengede ring, finner du toppingen som passer best til din stil, og dermed har du ditt helt eget design på fingeren.
Det samme gjelder armbåndsender. Når favorittmodellen din er valgt, kan du tilpasse armbåndet med en vakker designpålegg.

La deg inspirere av alle våre unike pålegg og bytt dem ut som du ønsker. På den måten har du mulighet til å bruke ett eller flere nye smykker hver dag.

Design et personlig Dyrberg/Kern smykke med topping

Med vår Compliments-kolleksjon gir du selv muligheten til å sette sammen dine smykker etter humør og antrekk. Du kan skru toppingene av og på og samtidig bytte dem ut på ringen og armbåndet, akkurat som du vil.

Enten du liker farger, bling bling eller en enklere stil, kan du endre topping på ringen og armbåndet etter behov og hvilket uttrykk du ønsker å vise til omverdenen.

Topping for enhver type kvinne

Kan det hele være litt for monotont og kjedelig? Og gjelder dette også dine smykker og spesielt dine ringer og armbånd?  Da er Compliments by Dyrberg/Kern noe for deg.
De mange påleggene du finner her fra serien er akkurat det som gjør ringen og armbåndet ditt personlig.
Her finner du et stort utvalg av pålegg til smykkedesign, så det er garantert en – og enda mer – som passer til ringen og armbåndet du har valgt som din favoritt.

Mix og match ringer og armbånd med pålegg til smykker

Vårt sortiment av pålegg til smykkedesign består av et enormt utvalg av vakre modeller og design. Med det store utvalget av armbånd og ringer som du også finner hos oss, har du derfor dusinvis av muligheter for å sette sammen dine smykker med pålegg som passer din personlighet.

Med de mange forskjellige påleggene som du kan skru på ringen eller armbåndet kan du helt endre uttrykket på smykket ditt.
Det store utvalget gjør at du kan velge pålegg til smykkene dine som matcher de forskjellige antrekkene dine eller sette litt farge på en helsvart look.

Liker du at smykkene dine matcher hverandre? , du kan velge å legge samme topping til både ring og armbånd.

Kjøp topping for smykkedesign på nett

Du finner topping for smykkedesign her på siden, slik at du kan designe din egen personlige ring og armbånd for å matche humøret og antrekket ditt.
Våre toppings er tilgjengelig i gull, sølv og rosa gull og med fargede natursteiner, glitrende Swarovski-steiner og mye mer. Du kan derfor velge flere pålegg, slik at du kan bytte ut alt etter hva som passer den enkelte dag.

Her på Dyrberg/Kern finner du et hav av pålegg til ringer og armbånd å velge mellom og bare dine kreative evner og fantasi bestemmer. Du finner dekorasjoner som klassiske slette steiner og perler, men også minimalistiske Swarovski-steiner, vakre roser, fargede kuler og hjerter med eller uten steiner.
Våre pålegg finnes i forskjellige størrelser og prisklasser. Fellesnevneren for dem alle er at de passer til alle ringene og armbåndene våre fra Compliments-kolleksjonen.