Armbånd

Oppdag vårt store utvalg av armbånd her. Bruk dem hver for seg eller flere sammen for å skape en unik ‘arm candy’-look. 

Dyrberg/Kern armbånd

Lyst på sublimt design, elegante krystaller eller lekre metalloverflater? Dyrberg/Kern armbånd fremstår sterkt i skjønne materialer, med ikoniske og enkle designs og kan kombineres til ditt personlige uttrykk.
Et glitrende og ikonisk armbånd er prikken over i’en, når man gjør seg klar til en perfekt dag på jobben, samtidig som armbåndet kan være en elsket følgesvenn, som gjør at man føler seg påkledd fra morgenstunden - eller til kveldens fest.

Det rette armbåndet til hverdag, fest - og alt imellom

Her i webshoppen finner du armbånd i kvalitetsmaterialer, med kjeder og glitrende detaljer i krystall og de tidløse bangle-armbånd med feminine detaljer. Du kan bære armbåndet alene for å fremheve bestemte farger eller designets grasiøse minimalisme, eller velge å kombinere flere armbånd og skape et unikt, luksuriøst bohem-uttrykk.
Lek og sett dine preferanser i spill, når du kombinerer armbåndene: Gå etter armbånd i samme fargeskala og materiale, eller lag kraftfulle kontraster med armbånd med helt forskjellige uttrykk. Du finner hele spekteret i de mange designs av Dyrberg/Kern armbånd.

Armbånd med ‘power’

Er du på jakt etter et ikonisk, minimalistisk design på ditt armbånd, kan du finne armbånd i forgylt rustfritt stål, hvor formene snor seg om din arm og gir trendy karakter til din personlige stil. Det klassiske bangle-armbånd med praktisk skjult lås gir frisk sjarme med sterke og rene kontrastfarger, f.eks. blå, grønn, gul og rød satt opp mod dype vakre guld- og sølvfarger.
Til romantikeren byder Dyrberg Kern på en overflod av armbånd med feminine detaljer med blomsterranker og søte mønstre, glitrende detaljer i krystall, naturstein og rosagull belegning.

Trendy armbånd - til glamour og glede

Dyrberg/Kerns klassiske krystall-kjennetegn kan ses i det store utvalg av materialer og farger i armbånd med krystaller. Du har helt klart kommet til riktig sted, hvis du søker armbånd besatt med Swarovski-krystaller eller armlenker med grasiøse detaljer, ferskvannsperler og halvedelsten.

Du vil også finne et vell av kraftfulle og rå designs på armlenker med kraftigere kjeder, enkle bangles med overflater i matt metall og gylden luksus. Prøv å blande det glitrende, lekende design i armbånd med store og små krystaller med mer massive og glamorøse designs på armlenker.

Hvordan tar du best vare på armbåndet ditt?

Et armbånd er et utsatt smykke i forhold til slit og ergerlige små uhell. Selv om Dyrberg/Kern armbånd er håndlaget i solide, holdbare designs, bør du gi armbåndet den beste pleie. Slik holder du dine armbånd vakre år etter år:
•Rengjør jevnlig armbåndet ditt med en pusseklut, eventuelt med litt skånsomt oppvaskmiddel.
•Ta alltid av armbåndene dine, når du skal dusje eller bade, dyrke sport eller gjøre rent. Sterk såpe, vann og svette kan slite på emalje, krystaller og perler eller skade låsen på armbåndene.
•Oppbevar armbåndene dine i et fôret smykkeskrin, når du ikke bruker dem, da sollys kan få metaller til å oksidere, samtidig som kanter og overflater kan få skraper, hvis du lar armbåndene ligge sammen med andre smykker i en skål eller lignende.