Halskjeder

Utforsk utvalget vårt av vakre halssmykker, fra korte chokers til lange kjeder som passer til alle anledninger. 

Dyrberg/Kern halskjeder

Dyrberg/Kern byr på karismatiske halskjeder, uansett om du er på utkikk etter en ekstravagant og trendy ‘choker’, en glamorøs perlekjede eller en minimalistisk halskjede i klassisk design med vakre krystaller. Tendensene innen halskjeder går i mange retninger. Hvis du leter etter et bredt utvalg av trendy, feminine og markante halskjeder, stramme chokers, perlekjeder eller lange kjeder, er du kommet til riktig sted.

Hos Dyrberg/Kern utføres alle halskjeder i kvalitetsmaterialer i polert rustfritt stål eller forgylt og forsølvet messing med vakker finish, basert på idéen om at et treffsikkert, elegant og luksuriøst design bør komme til uttrykk i et vell av halskjeder og type halssmykker.

Trendy chokers - Halskjeder med sterk stilbevissthet

De tettsittende choker-halskjeder er en markant tendens i smykkemoten disse årene. Choker’ne kan by på minimalisme og sexy metaller, såvel som en overflod av lekre detaljer og majestetiske krystaller.

Hos Dyrberg/Kern finner du chokers med modige designs i edel metalfinish og kurvete former, hvor elegante vedheng skaper sexy oppløft - uansett om du bærer halskjeden til aftenkjolen med den dype utringning eller over en stilig rullekrage.

Er du glad i perler og krystaller, finner du også chokers med masse ekstravaganse i form av halskjeder med et vell av naturperler og de vakreste sammensetninger av perler og krystaller.

Klassiske halskjeder og nordisk stil à la ekstravaganse

Dyrberg/Kern er kjent for sine krystalldetaljer, og her vil du også finne de vakreste natursten og halvedelsten i vedheng på en klassisk halskjede i rustfritt stål. Er du på jakt etter en subtil halskjede til hverdagens uttrykk, eller et smykke som forsterker det ekspressive og unike, finner du et vell av designs med elegante vedheng til ulike anledninger.

Halskjeder får et karismatisk ‘boost’ med litt grovere kjeder i skjønne, litt tyngre uttrykk, samtidig som du kan finne mer kunstneriske, enkle designklassikere i vårt store utvalg av halskjeder. Den nordiske minimalisme finner du i mange av Dyrberg/Kerns mest elskede klassikere som for eksempel Fermi halskjede vedhengt to krystallbesatte ringer.

Gå på oppdagelsesferd i Dyrberg/Kern-katalogen! Her vil du helt sikkert finne dine nye favoritthalskjeder til livets store begivenheter og til hverdagens fest. Du vil kanskje til og med bli inspirert til å åpne opp for din egne ekspressive stil, som et karismatisk halssmykke vil understreke.

Slik tar du vare på dine halskjeder med krystall, ferskvannsperler eller stoff

Halskjeder med krystall og natursten, perlekjeder med den fine, bløte perlemor og store dekorative chokers med et vell av detaljer og forskjellige materialer krever spesiell pleie.
Har halskjeden detaljer i stoff eller lær i form av en flettet kjede, stofperler og kvaster eller lignende, bør du ikke utsette den for store mengder vann. Du kan i stedet sprøyte en blanding av mild såpe på en brilleklut og forsiktig pusse ferskvannsperlene og stoffdetaljene på halskjedet.
For halskjeder med fine designdetaljer, bløte materialer som perlemor og halvedelsten, samt forgylt finish, bør du overveie å rense dem med ultralyd.