Kjøpsbetingelser

PRISER:

Det tas forbehold for trykkfeil, avgifts- og valutaendringer.

BETALING:

DYRBERG/KERN mottar betaling med MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, Klarna og Paypal. Beløpet blir først trukket fra kontoen din når varen er sendt. DYRBERG/KERN krypterer alle kortopplysningene dine med SSL (Secure Socket Layer) protokollen. Det betyr, at uvedkommende ikke kan avlese kortnummeret ditt eller andre opplysninger under transaksjonen med PBS. DYRBERG/KERN forbeholder seg retten til å få kjøpsbeløpet overført via bankoverføring til Sydbank. Ordren sendes når bankoverførselen er mottatt.

LEVERING:

DYRBERG/KERN har vanligvis dag til dag levering. I forbindelse med helligdager, salgsstart og lignende, kan det forekomme en leveringstid på 4-5 hverdager. Det tas forbehold for utsolgte varer og forsinket leveringstid fra hovedlageret.

REKLAMASJONSRETT:

Som kunde har du selvfølgelig lov til å reklamere over en vare, som har feil eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamasjonsretten gjelder i 2 år, og omfatter fabrikasjons- og materialfeil.
 
Enhver tvist mellom DYRBERG/KERNog kunden er underlagt dansk lov.

ANGRERETT:

Vi tilbyr 365 dages bytte og angrerett. Benytter du deg av angreretten, tilbakebetales varens pris. Når du vil benytte deg av angreretten, skal du selv betale returforsendelsen, med mindre annet er avtalt. Vi tar ikke imot forsendelser med postoppkrav. Du kan bruke returetiketten som er vedlagt i pakken. Bruker du denne trekkes 119 NOK fra det refunderte beløpet. Bestillingen skal leveres til en UPS Pakkebutikk. Pengene blir automatisk tilbakeført til samme betalingskort som ble brukt ved kjøpet. Vær oppmerksom på at returprosessen kan ta opptil 14 dager.
 
VARERETURNERING:
DYRBERG/KERN ved Fashionshopping ApS
Sletten 59A
7500 Holstebro
Denmark
CVR:31327369
 
Er det snakk om en reklamasjon, er det viktig at du  sender med en detaljert beskrivelse av eventuelle feil eller mangler. Dette vil gi fortgang i ekspedisjonstiden. Vedlegg også en kopi av fakturaen/ordrebekreftelsen. Vi anbefaler at varen sendes som pakkepost. På denne måten er det mulig å spore pakken, og det fjerner enhver tvil om hvorvidt varen har blitt levert til DYRBERG/KERN

PERSONVERN

Når du bestiller varer på DYRBERG/KERN-butikken, registrerer vi ditt navn og adresse i systemet vårt slik at vi kan sende bestillingen din. Når det samles inn personopplysninger fra DYRBERG/KERN-butikken, sikrer vi at det alltid skjer med ditt samtykke, slik at du alltid er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som samles inn og hvorfor.

Vi vil beholde opplysningene dine til du ber om noe annet. Hvis du ikke vil være kunde hos oss lenger og ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev, vennligst send oss en e-post til shop@dyrbergkern.com eller ring vår kundeservice på +45 97 41 04 15.

Vi avslører ikke dine personlige opplysninger til tredjeparter, inkludert andre virksomheter. Ledelsen og kundeservice har tilgang til informasjonen som er registrert om deg. Vi lagrer ikke kundeopplysninger kryptert.

Vi sender kun kundeopplysninger gjennom krypterte tilkoblinger. Som registrert hos FashionShopping, har du alltid rett til å protestere mot registreringen. Du har rett til innsikt i hvilken informasjon som er registrert om deg. Du har disse rettighetene i henhold til personopplysningsloven. Ta kontakt med FashionShopping via e-post info@fashionshopping.dk.

E-post nyhetsbrev:

Når du registrerer deg for et nyhetsbrev, godtar du å motta e-post fra  DYRBERG/KERN angående nyhetsbrev, forlatt handlevogn, og info om at varene er på lager.  

Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på lenken i hvert nyhetsbrev eller ved å sende en e-post til shop@dyrbergkern.com eller ring vår kundeservice på tlf +45 97 41 04 15
Vi videreselger ikke e-posten din til en tredjepart.

Opplysning om klagemuligheter

Vi håper du vil kontakte DYRBERG/KERN først, og se om vi ikke kan finne en løsning dersom du har en klage.
En klage over en vare eller tjenesteytelse kjøpt hos oss kan sendes inn til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-kommisjonens online klageportal kan også brukes ved inngivelse av en klage. Det er spesielt relevant hvis du er forbruker med bopel i et EU-land. Klage inngis her -
https://ec.europa.eu/odr. Ved inngivelse av en klage skal du angi vår e-postadresse shop@dyrbergkern.com

INFORMASJONSKAPSLER:

For å forbedre opplevelsen bruker vi informasjonskapsler i en begrenset grad. En informasjonskapsel er en liten fil som automatisk lagres på datamaskinen din når du besøker DYRBERG/KERN-butikken eller klikker på en sponset link. En informasjonskapsel har en kort levetid på ca. 30 dager og blir automatisk slettet etterpå.

Informasjonskapsler hjelper oss å med å forstå hvordan besøkende bruker DYRBERG/KERN-butikken. Derfor blir informasjon om nettleser, besøkstid, sidevisning, etc. lagret. Informasjonen som samles inn er kun for statistisk bruk. Det er ikke mulig å spore eller lagre

informasjon som angår den enkelte besøkende.
For å forbedre designet på nettstedet vårt testes forskjellige design etc. Til dette formål benyttes også informasjonskapsler for å avgjøre om endringer skal gjøres på nettstedet.

For å kunne presentere relevant informasjon til besøkende, brukes sporingskapsler som lagrer data for å vise relevante produkter, tekster og annonser.

I tillegg til DYRBERG/KERN-butikken har Google og andre markedsføringsverktøy mulighet til å få tilgang til den ovenfor beskrevne informasjonen for interne data.

Ved å besøke DYRBERG/KERN samtykkes det i at informasjonskapsler brukes til den ovennevnte forklaringen. Hvis du vil slette informasjonskapsler på datamaskinen din, kan du gjøre følgende: Velg menyen «Funksjoner» i nettleseren din. Velg «Alternativer for Internett». Velg siden «Generelt» og trykk på «Slett informasjonskapsler» og deretter på «Ok».