Øredobber

Vær diskre eller glamorøs med vakre øredobber i vårt velkjente design, alt fra små øredobber og creoler til store chandelier-modeller.. 

Dyrberg/Kern ørepynt

Gjør ditt antrekk og din stil til din egen med våre vakre ørestikkere og øreheng, elegante øreringer og creoler.
Våre øredobber er håndlaget, designet er dansk og originalt, samtidig som kvalitetsmaterialene og det fine håndverket skinner frem i hver eneste detalj.
Leter du etter det perfekte par øreringer eller creoler til festkjolen, er du på jakt etter ørestikkere til hverdagens uttrykk eller har du bare lett lenge etter et par øreringer som rammer inn ansiktet ditt – da har du kommet til riktig sted.
Hos Dyrberg/Kern følger vi våre øredobber og design fra idéstadiet gjennom verkstedets mange prosesser og håndlagede detaljer til kundene kjøper vårt design.
Vi gleder oss over alle de kvinner, som elsker sine øredobber og bærer dem i hverdagen og til livets store eller mindre begivenheter.

Elegante øreringer og ørestikkere til den rå romantiker

Hos Dyrberg/Kern leverer vi romantiske og kule designs, som forsterker din personlighet og som gir ditt uttrykk både kant og ynde.
Derfor vil du finne øreringer og ørestikkere i alle størrelser, ørepynt i modige, minimalistiske designs eller øreheng med romantiske blomstermotiver hos oss.
Materialer og farger skal skille seg ut. Derfor vil du finne øreringer i flotte farger, ørehengere med elegante naturstein, krystaller og perler, samtidig som vi byr på ikoniske designs i vakre og tidløse typer av ‘finish’.
Her finner du øreringer og ørestikkere i rustfritt stål og messing, i forsølvede eller forgylte utgaver, og til og med i rosa forgylt.

Edle stener og flotte krystaller

Er du fargeglad eller forelsket i en bestemt nyanse, kan du finne øreringer i krystall med søte fargepiff såvel som kraftfulle feminine uttrykk med dyprøde, blå eller sorte naturstein. Hos oss får du et vell av glamorøse øreringer, creoler eller ørestikkere med store eller små fasettslepne krystaller – hvorav mange er fra Swarovski, som er de fineste på markedet.

Lekre metaller og sublim ‘finish’

De håndlagede øreringene utføres i lekre metaller og rustfritt stål, med forgylt eller forsølvet overflate. Dyrberg/Kern utvikler hver sesong lekre motedesigns til øreringer og henter inspirasjon fra de nyeste motetendensene samtidig med at vi har vår helt egen stil og klassiske estetikk. Her i webshoppen kan du finne de populære elegante ørestikkerne med banket messing og øreringer med vedheng i kurvete linjer. Vi bruker alle metaller, fra gylden til rosa gull eller sølv overflate.

Slik tar du best vare på dine Dyrberg/Kern øredobber

Designet og de mange forskjellige typene av kvalitetsmaterialer i øredobbene fra Dyrberg/Kern er skapt til å holde - uansett om du bruker øredobbene dine hver eneste dag!

Tips til hvordan du kan rense dine øredobber med krystaller, sølv og innviklete detaljer:
•Bruk alltid en ren brilleklut til å rense øredobbene dine. Du kan bruke skånsomt oppvaskmiddel og en bløt, ren tannbørste til å rense detaljene i designet eller låsen på øreringene og ørestikkerne.
•Øreringer i metall som sølv og gull kan enkelt renses i et lite bad med to teskjeer salt, aluminiumsfolie og kokende vann. Unngå denne behandling ved øredobber som er forgylt/forsølvet eller er med sten, krystall og perler.
•Beskytt øredobbene fra sollys for å unngå oksidering over tid. Oppbevar dem gjerne separat i en eske eller en liten stoffpose, så de unngår riper.