Sterling silver

 

Sølvkolleksjon

Denne kolleksjonen er håndlaget og designet i sterlingsølv 925. Sterlingsølv 925 er elegant og føles lekkert på huden.
Smykkene i denne kolleksjonen er rodium-behandlet for å unngå at de sverter eller blir svarte. Sterlingsølv er spesielt flott i disse fine og feminine modellene på vår hjemmeside.
Vi foreslår gjerne at du velger smykker i sterlingsølv som gaver til fødselsdager og lignende. Velg mellom ringer, øredobber, halssmykker og armbånd. Små detaljer glitrer Cubic Zirconia, en diamantlignende sten som fanger lyset på den vakreste måten, eller andre stener. Vi håper at du vil like vår kolleksjon.

Dyrberg/Kern sølvsmykker

Mangler du en gave til deg selv eller til én du er glad i, er Dyrberg/Kern sølvsmykker verdt å se nærmere på. På vår hjemmeside finner du et stort utvalg av sølvsmykker, og sortimentet omfatter alt fra ringer til halskjeder, øredobber og armbånd. Her kan du velge mellom de forskjellige sølvkategoriene og finne inspirasjon til kjøp av ditt neste Dyrberg/Kern sølvsmykke.

Sølvsmykker fra Dyrberg/Kern til kvinner

I vårt brede utvalg av sølvsmykker på vår hjemmeside finner du armbånd, øredobber, halskjeder og ringer i et vell av forskjellige stilarter. Vi har feminine smykker i sølv med perler, sten og krystaller samt smykkedesigns i sølv uten sten, og her henvender vi oss til kvinner i alle aldre.
Når du skal velge ditt nye sølvsmykke, har du kanskje mange overveielser. Det kan være at du leter etter et sølvsmykke som skal brukes til en spesielt anledning eller at du rett og slett ønsker noe nytt til samlingen av smykker som du bruker til hverdag. Uansett vil du finne et stort og variert utvalg av smykker i sterlingsølv hos Dyreberg/Kern. På vår hjemmeside har du gode muligheter for å finne et sølvsmykke til deg selv eller til en person du er glad i.

Stort utvalg av sølvsmykker til enhver anledning

Nye sølvsmykker fra Dyrberg/Kern er alltid populært hos kvinner i alle aldre. Smykker er nemlig den opplagte ‘accessory’ til både hverdag og fest, og det kan ofte være det, som setter prikken over i’en på ditt antrekk. I hverdagen kan det være fint med enkle sølvsmykker til kontorantrekket og som fremhever personligheten din.
Når du skal på byen med venninnene kan være fint å legge til noen smykker, og da kan sølvsmykkene gjerne være mer synlig og gjøre mer av seg. Uansett er det alltid godt å ha litt forskjellige smykker å velge mellom, så de passer både antrekk og ønsket uttrykk.
Ellers skal du ikke være redd for å kombinere smykkene dine, selv om de nødvendigvis ikke er av samme stilart. Vi er med vårt design opptatt av at du nettopp kan blande smykkene akkurat som du vil og at det ser flott ut. Ved å blande smykker i forskjellige materialer og stilarter trekker dette frem din personlige stil og viser at du ikke er redd for å vise hvem du er.

Kjøp Dyrberg Kern sølvsmykkene dine online her

Når du skal finne et nytt smykke til deg selv eller en gave til én du er glad i, gjelder det å være omhyggelig med valget. Gi deg god tid til å lete online blant våre smykker i sterlingsølv, så du er sikker på, at du velger riktig.
Se vårt store utvalg av sølvsmykker på hjemmesiden og kjøp ditt neste smykke allerede i dag.