GULLSMYKKER

GULLBELAGT SØLVKOLLEKSJON

Denne kolleksjonen er designet og håndlaget i sterlingsølv 925.

Sterlingsølv 925 er virkelig elegant og edelt og føles lekkert på huden. Stilartene i denne kolleksjonen er gullbelagt med 18 karat gull og er ekte smykkekunst. De fleste smykkene er med Cubic Zirconia eller andre natursteiner.
Denne kolleksjonen av gyldne smykker er en skatt og ideell for små gaver til kvinnen som du ønsker å skjemme bort eller kanskje du rett og slett har lyst til å unne deg selv noe spesielt. God jakt i denne kolleksjonen!

Dyrberg/Kern gullsmykker

Er du vill med gullsmykker? Da må du ta en titt på vårt store utvalg av eksklusive Dyrberg/Kern gullsmykker.
Gull er selve symbolet på eksklusivitet og god stil, og på vår hjemmeside kan du velge blant et stort utvalg av gullringer, halskjeder i gull, gullarmbånd og øredobber i gull.
Finn veien inn i vårt univers av gullsmykker til kvinner, bli inspirert og kanskje du finner et smykke som kan få en plass i smykkeskrinet ditt.

Dyrberg/Kern gullsmykker til hverdag og fest

Er der noe kvinner elsker, er det smykker. Det kan noen ganger være utfordrende å finne smykker som passer til alle anledninger. Med våre gullsmykker tar du sjelden feil, for de passer til enhver anledning. Uansett om det er til hverdag eller til fest, vil et vakkert Dyrberg/Kern gullsmykke passe fint. Du kan selv piffe opp antrekket eller nedtone det ved å legge til flere smykker og dermed skape ditt personlige ‘look’.

18 karat gullsmykker

Dyrberg Kern har skapt utallige 18 karat gullsmykker til kvinner i alle aldre. På hjemmesiden finner du det fulle utvalget av gullbelagte smykker.
Alle våre gullsmykker komplimenterer kvinnen som søker smykker i tidløst materiale og flotte designs. Smykkene er sammensatt av moderne, sofistikerte og med vakre, glitrende Cubic Xirkonia eller naturstein.

Gi et personlig Dyrberg/Kern gullsmykke i gave

Et smykke gjemmer ofte på et helt spesielt minne og er derfor den perfekte gaveidé til én du er glad i eller kanskje til deg selv når du tenker at du fortjener en oppmerksomhet.
Ønsker du å gi et vakkert gullsmykke av dansk design og kvalitet, vil du finne smykker til enhver anledning hos oss.
Er du på utkikk etter den perfekte fødselsdagsgaven, konfirmasjonsgave, morsdagsgave eller en ”bare fordi” gave, kan du gå på oppdagelsesferd i vårt univers av gullsmykker og la deg inspirere av de mange designs.
Vil du glede din venninne, søster, mor, kjæreste eller en hvilken som helst kvinne i ditt liv, er et Dyrberg/Kern gullsmykke den perfekte gaven, som vil bringe glede hos enhver mottaker.
Slik tar du best vare på Dyrberg/Kern gullsmykker
En belegning betyr, at det er lagt gull utenpå et annet metall. I våre Dyrberg/Kern gullsmykker er dette lagt utenpå sterlingsølv. Vi anbefaler derfor at du passer på dine smykker og bærer dem med omtanke.
Ved hverdagsbruk anbefaler vi at du følger følgende råd:
•Ta alltid av smykkene dine når du går i seng.
•Unngå å vaske hender med ringer på og ta dem alltid av når du tar et bad eller dusjer, dyrker sport, gjør rent, mv.
•Når du ikke bærer smykkene dine, anbefaler vi at du oppbevarer dem i en lukket stoffpose, plastpose e.l. På denne måten unngår du oksidering av smykkene.
•Rens smykkene regelmessig med en bløt klut, nøytralt rengjøringsmiddel og lunkent vann. Det er viktig at du holder perlesmykker vekk fra oppvaskmiddel og parfyme, da perlene kan miste sin glans.
•La smykkene dine være en del av den daglige skjønnhetsrutinen. Parfyme, kremer, make-up og hårspray kan skade gullbelegningen på smykker.

Kjøp ditt nye Dyrberg/Kern gullsmykke online

Et Dyrberg/Kern gullsmykke kan skape et personlig uttrykk når det settes sammen med andre smykker. Det kan også samtidig ha stor betydning, hvis du har fått det fra en spesiell person eller til en spesiell anledning.
Du finner hele utvalget av vakre Dyrberg/Kern gullsmykker på vår hjemmeside, og vi håper at smykkene vil bringe glede hos enhver kvinnelig mottaker.