ØREDOBBER

Ingen varer
Der er ikke funnet noen varer ut fra de valgte kriterier

Dyrberg/Kern gull øredobber

Dyrberg/Kern gull øredobber er det perfekte tilbehøret til både hverdag og fest. Uansett om du er på utkikk etter øredobber, kreoler, bøyler, dinglende øredobber eller noe helt nytt, finner du det her på siden.

Alle våre gulløreringer er, i likhet med våre andre smykker, håndlagde og designet i Danmark. Dykk ned i vårt brede sortiment og la deg friste av kvalitetsgulløreringer.

Skap en personlig stil med eksklusive Dyrberg/Kern gulløreringer

Øredobber er et av de mest klassiske smykkene for kvinner. Bruk et par enkle og diskrete nagler på jobben til en skjorte, kreoler til badetøyet på ferie og et par lange hengende øredobber til ballkjolen. Uansett antrekk og anledning kan et par Dyrberg/Kern gulløreringer alltid fungere som den perfekte detaljen som fullfører looken din.

Et par gulløreringer fra Dyrberg/Kern er det perfekte tilbehøret å lage stilen din mer personlig og eksklusiv. Uansett hvilket uttrykk du går etter, her på siden finner du et par øredobber som matcher stilen din.

Klassiske og tidløse øredobber i gull

Gull øredobber er et klassisk og tidløst element i enhver kvinnes smykkekolleksjon. De er perfekte til både hverdagsbruk og kan også matches for et mer festlig antrekk.
For kvinner er øredobber uunnværlige smykker. Selv små feminine øredobber kan fullføre en look og være den smakfulle detaljen som får en stil eller et antrekk til å virke komplett. Andre foretrekker store øredobber, som gir fokus rundt ansiktet.

Enten du er til små klassiske gulløreringer eller de fasjonable lange øredobbene i gull, er vårt utvalg alltid oppdatert, så det er mye å velge mellom.
Vårt utvalg av gulløreringer spenner vidt, så du er sikker på å finne det perfekte paret for enhver anledning.

Gullbelagte øredobber fra Dyrberg/Kern

Øredobber i gull er en vakker og eksklusivt valg.og samtidig et smykke som kan brukes til enhver anledning. Mange av våre øredobber er laget av sterlingsølv og forgylt med 14 karat gull. Øredobber forgylt med ekte gull gir en ekstra høy kvalitet som sikrer at øredobbene vil forbli vakre i mange år inn i fremtiden.

Ram inn ansiktet med et par vakre Dyrberg/Kern gulløreringer

Et par gulløreringer er et flott smykke for å ramme inn ansiktet ditt. Øredobber og nagler er den typen smykker som er nærmest øynene dine og fremhever dermed din øyenfarge, hudtone og ansiktsform. Gulløreringer gir deg derfor et veldig personlig uttrykk Flere hull i ørene gir deg mange muligheter til å bruke øredobber fine eller rå som statements og vakker dekorasjon helt tett inntil ansiktet.

Gulløredobber med steiner

Hvis du er interessert i den veldig feminine stilen, så er våre gulløreringer med steiner og krystaller et veldig godt valg. Spesielt gulløreringer med dråpestener i vakre farger og et vakkert fasettert spill passer kvinner som elsker den feminine og glamorøse stilen. Noen av steinene er ekte halvedelstener, mens andre er kunstig produserte krystaller.
Krystallsteinene er oftest fasetterte og kan være både fargede eller helt klare, og sammen med gullet gir de akkurat det passe luksuriøse uttrykket.

Stort utvalg unike og moderne gulløreringer fra Dyrberg/ Kern

I vårt smakfulle utvalg finner du et stort utvalg av gulløreringer til dame. Det skal være mulig for enhver kvinne å finne smykket som akkurat komplimenterer den unike personligheten og personlige stilen.

Her på denne siden finner du et bredt utvalg av Dyrberg/Kern gulløreringer både med og uten edelstener og krystaller. Det store utvalget gjør det mulig for enhver kvinne å finne akkurat de øreproppene eller øredobber i gull som matcher hennes ønsker. Mens noen er for et rent og tidløst utseende, vil andre ha mer særpreget og iøynefallende design.