OM OSS

VAREMERKET

Hvordan skaper man et varemerke som kvinner over hele verden forbinder med skjønnhet og sensualitet? Som regel krever det noen med et enestående talent og en helt unik visjon, lidenskap og utholdenhet.
I DYRBERG/KERNs tilfelle var det møtet mellom to personer med helt forskjellig bakgrunn – hver av dem med en karakteristisk tilnærming til design – som ble oppskriften på suksess.

I samme øyeblikk som Gitte Dyrberg og Henning Kern møttes, ble de klar over den unike kjemien og kreative energien som befant seg mellom dem.
Som kreative ledere, designergenier og bærende krefter, har Gitte Dyrberg og Henning Kern gjort DYRBERG/KERN A/S til det det er i dag, 29 år senere: et lysende varemerke som produserer smykker og ur, og som aldri slutter å fascinere og friste kundene sine.

De har en klar misjon: Å være førstevalget blant moderne og selvsikre kvinner som ønsker å uttrykke sin egen stil og skjønnhet.

Hvordan? Ved å tilby et omfattende og innovativt utvalg av ikoniske klassikere og en sensuell tilgang til stil og eleganse. Fascinasjonen for kunst, arkitektur, interiør, design, grafikk, natur, film og musikk har hjulpet Dyrberg og Kern med å overraske og forføre kundene sine år etter år.
Det og den utrettelige kreative kommunikasjonen dem imellom ...

Dette er utgangspunktet for å forstå lidenskapen og produktiviteten som preger designduoen Gitte Dyrberg og Henning Kern.

HÅNDLAGDE SMYKKER

Alle kreasjonene fra DYRBERG/KERN stammer fra designstudioet vårt i hovedkvarter i København i Danmark, hvor et dyktig designteam skisserer kolleksjonene. Etter at motetemaer, trender, materialer og farger for den aktuelle sesongen er bestemt, og hvert enkelt smykke er formgitt, produseres smykkene på verksteder i Asia der produsenter fremstiller kolleksjonen i henhold til vår design og kvalitetsstandard.

Materialene våre, som perler, stein, krystaller, og lær kommer fra hele verden – fra Italia, Kina eller Afrika, avhengig av sesong.

Håndlaget
DYRBERG/KERNs produkter er håndlagde og gjennomgår mange ulike prosesser: fra støping, polering og emaljering av metallbasen til håndfletting av lær, sliping, polering og montering av halvedelsteiner og krystaller. Til slutt settes de ulike elementene i hvert smykke sammen. Etter hver prosess utføres en spesiell kvalitetskontroll.

Hvert smykke gjennomgår ca. 40 forskjellige prosesser og berøres av like mange hender før det magiske øyeblikket – når du får øye på det og kjenner at det slår gnister ...

CODE of CONDUCT

DYRBERG KERN aims to run a responsible and sustainable business. Ensuring that our products are produced under responsible conditions stands at the core of this commitment, and in fulfilment of our ambition, we expect ourselves and our partners to operate responsibly and act with integrity, fairness, and responsibility in all aspects of their business.

Our commitment implies having in place processes for preventing and addressing adverse impacts on human and labour rights, the environment, and the climate.

Our Code of Conduct which is in progress will help us in selecting and retaining business partners who share our commitment to responsible and sustainable production as defined by internationally agreed conventions, standards, and guidelines.