Design ditt eget smykke

Trinn 1: Velg din ring eller armbånd

Trinn 2: Finn en eller flere ‘toppings’, som du synes passer til deg

Trinn 3: Skru valgte ‘toppings’ på ringen eller armbåndet og skap ditt personlige uttrykk  

Design ditt eget Dyrberg/Kern smykke

Har du alltid drømt om å designe ditt eget smykke? Da er du kommet til riktig sted.
Med Compliments serien har du mulighet for å designe ditt eget Dyrberg/Kern smykke, akkurat som du ønsker det.
Compliments er en unik serie av ringer og armbånd, hvor du selv kan sammensette med de sten og perler du ønsker til smykket.
Skap et unikt smykke til enhver anledning. Det er kun fantasien som setter grensene for hvordan ditt personlig designede Dyrberg/Kern smykke skal se ut.

Bli din egen smykkedesigner med Compliments by Dyrberg/Kern

Med Compliments smykkeserien kan du bli din egen Dyrberg/Kern smykkedesigner, og du kan skape akkurat de smykkene som du drømmer om. Det er kun din fantasi og kreativitet som setter grensene.
Compliments by Dyrberg/Kern serien består av ringer og armbånd i sølv, gull, rosa gull og kanonmetall. Smykkene designer du selv med de perlene, krystallene og stenene, som du liker best. Du kan sette på så mange perler og sten, som du vil, og ta dem av eller flytte på dem, så ofte du vil – alt etter ditt antrekk og humør.
Med Compliments kan du altså designe ditt eget Dyrberg/Kern smykke og dermed bli din egen smykkedesigner, leve ut din kreativitet og hele tiden endre uttrykket på smykkene, alt etter hva de skal passe til.
Den ene dag ønsker du kanskje en enkel og nedtonet stil med enkle smykker og avdempete farger, mens du neste dag har lyst på full gass med fest og sterke farger. Mulighetene er uendelige, og det er opp til deg å blande og sette sammen smykkene og skape ny stil hver dag med eget smykkedesign.

Design et personlig smykke til én du er glad i

Compliments by Dyrberg/Kern er en god gaveidé til din venninne, mor, søster eller en annen kvinne du er glad i. Smykkene kan utbygges til det uendelige, og du kan på den måten designe et helt personlig smykke, som enhver kvinne vil elske å bære.
Ønsker du etterhvert å utvide Compliments designsmykket, er det alltid mulig å utvide eller bytte elementene. Prisene på et smykke av eget design fra Dyrberg/Kern er overkommelig, så her er du velkommen til sette i gang kreativiteten.

Slik designer du ditt eget Dyrberg/Kern smykke

Compliments er en unik serie av armbånd og ringer, som du selv kan sette sammen med de sten, krystaller, perler og dekorasjon som du ønsker.
Ved å designe ditt eget Dyrberg/Kern smykke, kan du skape et overdådig smykke til festlige anledninger eller et minimalistisk smykke til hverdag. Mulighetene er mange, og det er derfor kun fantasien som setter grenser for hvordan ditt Compliments smykke skal se ut.

Når du skal designe ditt eget Dyrberg/Kern smykke, er det tre trinn, du skal gjennom og ta stilling til:
1. Velg din ring eller armbånd.
2. Finn en eller flere ‘toppings’ som du synes passer til deg og din personlighet.
3. Skru valgte ‘toppings’ på ringen eller armbåndet og skap ditt personlige og unike uttrykk.

Bruk fantasien og dine kreative evner eller la deg inspirere av forslagene som du finner på vår hjemmeside. Det er kun din egen fantasi som setter grensene. Med Compliments by Dyrberg/Kern serien blir du din egen smykkedesigner.