Ringer

 

Design din egen Dyrberg/Kern-ring

Med Compliments kan du designe din egen Dyrberg/Kern-ring. Ringene finnes i ulike størrelser, tykkelser og metaller, hvor du kan feste en lang rekke edelstener, perler og andre former for dekorasjon.

Design din egen Dyrberg/Kern-ring som du kan velge å Bruk alene eller i din egen kombinasjon av flere ringer sammen. Slipp ganske enkelt fantasien og kreativiteten løs og skap personlighet på hendene.

Design din egen personlige og unike ring

Kreativitet og originalitet er kodeordene som betegner ringene fra Komplimenter Dyrberg/Kern. Serien lar deg designe din egen personlige ring, slik at du ikke trenger å gå på akkord med din egen personlige stil.
Ved å designe din egen Dyrberg/Kern-ring er det mulig å sette sammen, designe og redesigne ringene dine etter de siste trendene, humøret, personlighet og anledning.

Miks og match ditt eget personlig designede ring< /h4>Komplimenter ringer fra Dyrberg/Kern finnes i et utall forskjellige design, tykkelser og metallfarger som sølv, gull og rosa gull. Du finner alt fra enkle ringer til mer prangende ringer med klare eller fargede zirkoner. Felles for alle ringene er at du kan designe din egen personlige Dyrberg/Kern-ring, hvorved du kan lage ditt eget personlige smykke.

Fullfør looken din med en personlig Dyrberg/Kern ring

Fingerringer har alltid vært det mest populære smykket for kvinner, og ingenting har endret seg i den forbindelse. Det sies at ringer har vært det smykket som har stått mest sentralt når det gjelder tradisjoner, antikken og ikke minst symbolverdi.
Ringer symboliserer ofte et forhold, og det å gi og motta en ring er noe som skaper verdi og samhold. Ved å designe din egen Dyrberg/Kern-ring kan du gi deg selv eller en kvinne du er glad i en personlig gave som vil bringe glede.

Ringer er et av det tilbehøret som er veldig personlig og som kan ha en avgjørende effekt. på helhetsuttrykket som hele antrekket ditt utstråler.
Her hos Dyrberg Kern kan du designe din egen ring i det materialet du ønsker og med perler, steiner, krystaller eller annen dekorasjon som passer deg og din personlige stil.
Med en fingerring i personlig design får du et helt personlig smykke som kan fullføre din look.

Er du i tvil om hvilken størrelse Dyrberg/Kern ring du bør har?

h4>Forskjellen på å kjøpe en ring på nett og i en fysisk butikk er selvfølgelig at du kan prøve ringene i en fysisk butikk og dermed finne riktig størrelse som passer fingrene.

Når du skal designe din egen Dyrberg/Kern-ring på nett, er det derfor en klar fordel å bestille riktig størrelse fra start.

I vår Dyrberg/Kern ring størrelse guide nedenfor kan du finne ut hvilken størrelse du trenger bestilling når du ønsker en personlig Dyrberg/Kern ring:

Størrelse i mm (innvendig)< /b>
15,2 mm = Size 0: 48

16,2 mm = Size 1: 51

17,2 mm = Size 2: 54

18,1 mm = Size 3: 57

19,1 mm = Size 4: 60

20,0 mm = Size 5: 63