Smykkesett

 

Smykkesett til design av Dyrberg/Kern smykker

Et smykkesett til design av Dyrberg/Kern smykker er det perfekte valget for deg som ønsker å tilpasse smykkene dine etter humør og antrekk.

< p>Med et av våre Compliments-smykkesett får du et komplett sett for å designe din egen ring eller armbånd med flere matchende pålegg. Du kan dermed tilpasse dine egne smykker etter humør og klesstil. Dykk inn i vårt univers av smykkesett og finn akkurat det favorittsettet som passer best til deg og din stil

Et smykkesett - flere design

Leter du etter et smykke sett hvor du kan lage ditt eget ring- eller armbånddesign? Da har du kommet til rett sted. Et Compliment smykkesett for utformingen av Dyrberg/Kern smykker lar deg bruke et nytt smykke hver dag, avhengig av humør og antrekk.

Et Compliment smykkesett er perfekt for alle anledninger. Både fine arrangementer så vel som til hverdags. Et smykkesett med enten et armbånd eller en ring gir deg en unik mulighet til å matche klær og smykker – uansett hva du ellers har på deg.

Ringsett med mange alternativer

Med vårt ringsett får du en ring med 2-3 pålegg. Alle ringene er spesielle og laget på en helt spesiell måte. Med den skjulte silikonringen som er enkel å bytte, kan ringen tilpasses alle størrelser på fingre. Hver ring kommer med tre silikonringer i forskjellige tykkelser, som du kan sette inn i Compliments-ringen med det lille verktøyet som følger med. Tykkelsen på silikonringen avgjør derfor den ferdige størrelsen på ringen, og du har derved mulighet til å bytte ringen, avhengig av hvilken finger du ønsker å ha ringen på.

Med et smykkesett for utformingen av en Dyrberg/Kern-ring får du altså, en ring som kan tilpasses og dermed brukes på forskjellige fingre – avhengig av hvilken du vil ha den på.

Vakre smykkesett for å designe ditt eget Dyrberg /Kern smykke

Våre smykkesett for design av Dyrberg/Kern smykker finnes i både klassiske, moderne og mer iøynefallende kombinasjoner. Et sett bestående av flere forskjellige pålegg lar deg lage ulike design, avhengig av hvilket humør du er i og hvilke klær du har på deg.

Se hele vårt utvalg av smykkesett hvor du kan designe ditt eget personlige Dyrberg /Kern smykker, og finn det som passer deg best. Eller hva med å gi en personlig gave til din mor, søster, venn eller datter?

Kjøp smykkesett for design av Dyrberg/Kern smykker på nett

Det er viktig å finn et smykkesett som passer din individuelle stil. Derfor finner du her et stort utvalg av smykkesett for design av Dyrberg/Kern smykker i både gull, sølv og rosa gull. For hvert smykkesett får du et armbånd eller en ring samt 2-3 toppings, slik at du kan lage flere forskjellige design og uttrykk på smykkene dine.

Du finner garantert et Compliments smykkesett på dette side som du, eller noen du bryr deg spesielt om, vil elske å bruke. Enten du liker kule sølv eller glitrende gylne nyanser, vil du finne noe her for enhver smak som enhver kvinne vil like.