Armbånd

 

Design ditt eget Dyrberg/Kern-armbånd

Har du alltid drømt om å designe ditt eget armbånd? Da trenger du ikke lete lenger, da du kan designe ditt eget Dyrberg/Kern-armbånd på denne siden.
Du kan derfor enkelt designe ditt eget armbånd bestående av pålegg som passer til din individuelle stil.

Finn ditt favorittarmbånd på denne siden og dykk deretter ned i vårt utvalg av pålegg, som vil hjelpe deg med å personliggjøre ditt Compliments-armbånd

p>

Bli din egen designer av drømmearmbåndet ditt

I vår Compliments-serie kan du bli din egen smykkedesigner ved å designe ditt eget Dyrberg/Kern-armbånd. Ved å legge til pålegg som passer til din personlige stil, kan du designe et vakkert armbånd bestående av pålegg i håndlaget dansk design.

Et unikt armbånd designet av deg selv er også en perfekt gave, da det er en veldig personlig gave som viser mottakeren hvor godt du kjenner henne og ikke minst at du bryr deg om henne.

Bare fantasien setter grenser

Gå på oppdagelse i universet vårt med Komplimenter innsamling og design ditt eget Dyrberg/Kern-armbånd. Med Compliments kan du enkelt lage ditt eget personlige smykke fra bunnen av, eller du kan scrolle over armbåndene med musen for å se eksempler på hvilke pålegg du eventuelt kan velge.

Armbåndet kan tilpasses iht. til dine personlige ønsker og stil. Kjøp for eksempel en eller flere perler eller elementer og bytt dem ut etter humør og antrekk.
Compliments-armbåndene finnes i sølv og gullbelagte, åpne og lukkede armbånd, med eller uten steiner - det er mange muligheter for deg å designe ditt eget Dyrberg/Kern-armbånd.

Designarmbånd fra Dyrberg/Kern

Compliments er en kolleksjon av fine smykker og tilhørende toppings, slik at du kan lage ditt eget personlige Dyrberg/Kern designarmbånd. Compliments er et konsept hvor du selv kan sette sammen armbåndet ditt og bytte ut påleggene med andre.

Som en start kan du kjøpe et ferdig armbånd og så kjøpe annen dekorasjon med steiner eller pålegg med hjerter, roser eller annet dekorative, som vil personliggjøre armbåndet ditt.

Hvordan designe ditt eget Dyrberg/Kern-armbånd

Konseptet med å designe ditt eget Dyrberg/Kern-armbånd er ganske enkelt. Det er bare noen få enkle trinn du må gå gjennom:

1. Velg materiale

2. Velg armbåndsmodell

3. Velg pålegg

Du kan kombinere pålegg og materiale akkurat slik du ønsker for å passe din personlighet og stil. Armbåndene finnes i både gull eller sølv, og det er mange forskjellige modeller og design å velge mellom. Det samme gjelder toppingene våre, som også finnes i forskjellige stiler, former og materialer.

Dykk inn i vårt univers av design selv armbånd

Kan ikke få nok av smykker, eller leter du etter den perfekte gaven til en helt spesiell kvinne du bryr deg om? Da bør du ta en nærmere titt på våre flotte armbånd på denne siden, som du kan designe selv.

Du finner alle armbånd i både sølv og gull, som du kan legge til vakre pålegg som passer til enhver stemning og antrekk – til både hverdag og mer festlige anledninger.
Med et Compliments-armbånd kan du designe ditt eget personlige smykke som skiller seg ut fra mengden.