Spacers

 

Spacer for smykkedesign

Hvis du ønsker å gi din Compliments by Dyrberg/Kern-ring eller en annen ring mer volum, kan du kjøpe en spacer for smykkedesign på denne siden.
Velg for eksempel å sette et gullmellomstykke sammen med en sølvring – eller omvendt. Ved å blande metaller får du et personlig og unikt utseende.

Alle våre spacere er designet i høy kvalitet. Og akkurat som alle våre andre smykker får du en spacer til ringen din, som vil holde seg vakker i mange år fremover.

Design din egen personlige ring med en spacer for smykker design< /h4>Det føles spesielt, men også ekstra tilfredsstillende å kunne si at du har designet ditt eget smykke. Spesielt når ringen får positive komplimenter fra andre.

Hvis du ønsker å gi din Dyrberg/Kern Compliments-ring eller en av dine andre ringer mer volum, kan du sette en spacer sammen med ringen din med topping. På denne måten oppnår du en personlig designring som ikke alle bærer rundt på fingrene.
Ved å designe din egen ring får du en personlig ring, og ved å legge til en spacer kan du skape ditt helt eget personlige uttrykk.

Gi ringen mer volum med spacer < /h4>Bør ringen din ha mer volum, eller gjøres enda mer unik og personlig? Da har du kommet til rett sted. Ved å legge til en spacer for smykkedesign til ringen din, som du finner på denne siden, kan du både utvide og personalisere ringen enda mer.

Vår spacer for smykker er tilgjengelig i forskjellige materialer som sølv, gull og rosa gull og i ulike design og uttrykk. På denne måten kan du mikse og matche materialer akkurat slik du ønsker, og dermed skape en unik og personlig ring som passer best til deg og din stil.
Ved å legge til en spacer til ringen din, kan du skape et personlig uttrykk dag for dag. Med flere avstandsstykker kan du gi ringen enda mer volum. Og ønsker du en mer klassisk ring, kan du nøye deg med en spacer og på den måten gi ringen din et enkelt uttrykk.

Kjøp spacere til din Dyrberg/Kern-ring på nett< /p>

h4>På denne siden finner du et bredt utvalg av forskjellige spacere - også kalt mellomledd - til din Dyrberg/Kern ring. Mellomledere finnes i flere ulike materialer, utforminger og størrelser. Så det er mange muligheter for å bli din egen smykkedesigner med spacer.
Uansett om du foretrekker et enkelt og glatt design i spaceren eller en modell med mer dekorasjon, her på siden finner du et stort utvalg av spacere for smykkedesign.

Gi ringen din ekstra personlighet med en spacer i gull, sølv eller rosa gull. Blander du for eksempel sølvringen din med et gullmellomstykke – eller omvendt – får du et personlig skapt uttrykk som ser supervakkert og elegant ut. Med en spacer til ringen din er det bare fantasien som setter grenser.