RINGER

Ingen varer
Der er ikke funnet noen varer ut fra de valgte kriterier

Dyrberg/Kern gullringer

Vakre Dyrberg/Kern gullringer er et smykke som enhver kvinne vil elske å legge til smykkekolleksjonen sin. Vårt univers av gullringer har noe for enhver smak. Alt fra enkle ringer uten stein til ringer i ulike former med ulike typer steiner eller perler.

Med vårt brede utvalg av gullringer finner du garantert den rette ringen i gull, enten som gave til en du bryr deg om eller rett og slett som selvtilfredshet.

Vakre gullringer fra Dyrberg/Kern for kvinner

Du trenger ikke være en bestemt person for å ha på deg ringer type kvinne. Gullringer er for alle typer kvinner, ikke minst fordi de kommer i en mengde forskjellige design og stiler.
Enten du liker et rått utseende, foretrekker en klassisk og feminin stil eller kanskje foretrekker noe mer alternativt, kan du finne en Dyrberg/Kern gullring som matcher typen du ønsker å være.

< p>Det kan også være at du leter etter en statementring i gull fra Dyrberg/Kern, som er et mindre kunstverk i seg selv. En statementring er typisk en ring som er litt stor eller som på annen måte skiller seg ut enten med fargene eller formene. Det kan selvsagt være individuelt når du synes en ring er noe helt spesielt. Men med en statement Dyrberg/Kern gullring kan du enkelt sette litt spiss på din personlige stil.

Gullbelagte ringer fra Dyrberg/Kern

Med en gull- belagt Dyrberg/Kern ring på fingeren, du utstråler eleganse og stil. Alle gullringene våre, som alle våre andre smykker, er håndlaget for den moderne og selvsikre kvinnen som ønsker å uttrykke sin stil, skjønnhet og sensualitet.

I vårt utvalg av 18 karat gullbelagt sterling sølv ringer finner du alt fra både tynne og fine modeller til brede og skulpturelle cocktailringer. Du kan velge mellom mange design og størrelser med og uten fargede eller klare steiner. Enhver kvinne vil sette pris på å motta en gullbelagt ring fra Dyrberg/Kern.

Dyrberg/Kern gullringer for alle fingerstørrelser

Våre gullringer inneholder mange unike og eksepsjonelle detaljer. Hver ring har forskjellige former og forskjellige uttrykk. Enten ringen er tynn, stor med eller uten steiner, er hver enkelt ring fylt med de vakreste detaljer.
En av de gode egenskapene til gullringene våre er at du finner ringer som passer til alle fingerstørrelser. Du finner mange av våre ringer i forskjellige størrelser fra 50 til 60. Du kan derfor garantert finne en gullring i vårt sortiment som passer perfekt til fingeren.

Stort utvalg av ringer i 18 karat forgylt sterlingsølv

Vil du krydre ting opp hverdagslooken med en vakker ring i forgylt sterlingsølv, finner du et stort utvalg av vakre og feminine gullringer på denne siden. Vi har alt fra enkle ringer uten steiner eller farger samt ringer i ulike former med glitrende steiner eller fargerike perler. Med vårt brede sortiment er du alltid garantert å finne den rette gullringen for enhver anledning, som du vil ha glede av i mange år.

Hver ring i vårt gullsortiment er helt unik og spesiell, slik at den kan være vanskelig å velge en favoritt. Som en fordel kan du derfor blande din Dyrberg/Kern gullring med dine andre ringer for å gi et helt unikt utseende.