Ringer

Uansett om du er på utkikk etter en klassisk ring du kan bruke på kontoret eller en stor, glitrende cocktailring til fest, finner du den helt sikkert her. 

Dyrberg/Kern ringer

Dyrberg/Kern står for elegante ringer i kvalitetsmaterialer. I vår store katalog finner du fingerringer i feminine designs som kan kombineres på kryss og tvers og modige og stilfulle cocktailringer.
En ring er langt fra bare å være et symbol på ekteskapet – de elegante fingersmykkene er med på å understreke personlighet og et sterkt ‘driv’! Hos Dyrberg/Kern finner du både de ikoniske nyklassiske ringene med glitrende fasettslepne krystaller og vakre natursten som agat, jaspis og rosakvarts.

I den populære og individualistiske Compliments kolleksjonen av minimalistiske ringer, finner du både den ikoniske Dyrberg/Kern-ring i gull-finish eller sølv-finish med et fint bånd av Swarovski-krystaller og klassiske, enkle designs med og uten smykkesten.

Prinsesse for en dag - hver dag!

Er du på jakt etter den sjeldne kombinasjonen av stram minimalisme og feminin glede over skinnende sten, vil du med garanti kunne finne dette i vår katalog. Her er et bredt spektrum av enkle og helt klassiske “prinsesseringer” med en enkelt markant natursten eller fasettslepen krystall. Du vil i de fleste tilfeller kunne velge mellom ringer i gull-finish og sølv-finish.

Sexy og trendy ringer og oppdaterte retro fingerringer

Hvert år er de mer modige og store cocktailringene med i motemagasinene. De er enormt flotte, men kommer vi noen gang til å gå med dem på en tilfeldig tirsdag? Selvfølgelig gjør vi det. Hos Dyrberg/Kern finner du cocktailringer i rent design i rustfritt stål, som både vekter det praktiske og det storslåtte ved moteringer i litt større skala.
Leter du etter en uttrykksfull ring med stor sten eller krystall, er det også flere gode designs i katalogen. Du behøver med andre ord ikke å lete i din bestemors smykkeskrin for å finne ringer med elegant og karismatisk retrostil fra for eksempel 1950-årene. Hos Dyrberg/Kern får du et oppdatert og tidløst design med minimalistiske metallinnfatninger og store vakre krystaller som glitrer fra hver fasett.

Velg riktig størrelse

Sjekk vår størrelsesguide! De fleste ringene fins i fire størrelser, så det er viktig at du finner den riktige størrelsen for deg. Sammenlign størrelsen med en ring du har fra før.

Hvordan tar jeg best vare på mine Dyrberg/Kern ringer?

Grunnleggende er alle ringer utført i polert, rustfritt stål, og mange av modellene har fått en vakker og holdbar forgylt eller rosaforgylt finish. Har du en ring med natursten, Swarovski-krystall eller halvedelsten, skal den ha ekstra god pleie. Her er tre solide tips til hvor du tar godt vare på ringene dine:
•Unngå å slå ringene mod harde overflater.
•Ta ringene av, når du vasker hender, vasker opp eller gjør rent. Harde såper og for mye vann kan føre til at en sten eller krystall faller ut av innfatningen.
•La ringene ligge i et smykkeskrin, når du ikke bruker dem, så de ikke skrapes mot andre smykker.
•Puss ringene jevnlig med en bløt pusseklut med litt mildt oppvaskmiddel og bruk eventuelt spesialpleiemiddel. Da vil ringene dine kunne holde i mange år uten å få misfarging, samtidig med at du vil kunne oppdage i tide, hvis en krystall er i ferd med å løsne.