Klokker

Finn klokker til alle anledninger - fra avslappet og sporty til elegant. 

Dyrberg/Kern klokker

Uansett om du leter etter en kul, sporty eller grasiøs klokke som uttrykk, en frekk og moderne ‘boyfriend’ klokke eller et super feminint armbåndsur med smykkedetaljer, har du kommet til riktig sted med Dyrberg/Kern klokker.
Klokkekolleksjonen fra Dyrberg/Kern vektlegger de klassiske former og klokken som smykke. Forfriskende og moderne tendenser blandes inn i detaljene. Søker du en klokke, som er laget i holdbare materialer og har et tidløst elegant og moderne design, vil du med garanti finne en trofast følgesvenn i en klokke fra Dyrberg/Kern.
I alle klokkene våre til menn og kvinner får du høy kvalitet innenfor valg av materialer: Japanske Miyota-quartz urverk, høy vannavvisende evne, solid batteri, ofte avtakbare ledd og ikke minst ripefrie mineralglass.
Alle klokker og klokkelenker er designet og produsert i japansk rustfritt stål. En del klokker har en tidløs lærreim. Det gjør at armbåndsurene er velegnet til både sporty anledninger og jobbsammenheng. Og til festen, hvor klokken din kanskje er ditt eneste smykke.

Moderne og sjarmerende ‘boyfriend’ klokke

Den frekke og supermoderne unisex motestilen er – i motsetning til hva man skulle tro – noe av det mest sexige og trendy’e for tiden. Hvordan kan man fremheve dette i et armbåndsur som normalt har en stram oppdeling mellom herreklokke og dameklokker?
Hos Dyrberg/Kern finner du svaret i kolleksjonen av elegante ‘boyfriend’ klokker i luksusmaterialer og enkle designs med kule detaljer.
I den fine balansen mellom det maskuline og det feminine uttrykk, finner du en markant stil i de mørke og lyse fargetonene og skinnende metallflater, stilige klokkelenker og vakre urskiver i metall, marmor eller farger.

Hyperfeminine og tidløse dameklokkker

Moten beveger seg også i retning av den kvinnelige styrke og fremhever feminine fortrinn - med alt hva det innebærer av pastellfarger, krystaller og gyldne, bløte metaller. Derfor er den nyeste kolleksjonen av Dyrberg/Kern dameklokker inspirert av tidløse designs på klokker med flotte minimalistiske urskiver, eventuelt besatt med Swarovski-krystaller, og ikke minst ekstravagante, enkle klokkelenker i polert rustfritt stål, som er enten forgylt eller i rosaguld.
Et armbåndsur er et smykke, som skal fremheve din stil og følge deg gjennom tykt og tynt - og det kan ta tid å finne klokken som kjennes riktig for deg. I kolleksjonen av elegante dameklokker, er den feminine styrken fremhevet. Du finner helt sikkert en klokke etter din personlige smak, om du så ser etter det klassiske uttrykk eller en mer moderne, øyenfallende design på klokkereim og urskive.

Hvordan tar du best vare på klokkene dine og unngår riper?

Et armbåndsur er din trofaste venn gjennom mange år, og man kan føle seg naken og på ville veier, når klokken ikke sitter om håndleddet. Ta derfor godt vare på klokken din. Her er våre beste tips til hvordan du vedlikeholder klokken din:
•Ta alltid av klokken før du skal dusje eller bade eller utføre hardt arbeid.
•Rengjør klokken din med mild håndsåpe cirka en gang per uke, tørk den godt og bruk eventuelt en brilleklut til å pusse urskiven og armlenken grundig.
•Selv en klokke med ripefritt mineralglass kan få små riper eller mikrorevner. Hold godt øye med disse og be en fagperson polere klokken og urskiven for deg!
•Bytt batteriet i klokken din cirka annethvert år.