RINGER

Ingen varer
Der er ikke funnet noen varer ut fra de valgte kriterier

Dyrberg/Kern sølvringer

En Dyrberg/Kern sølvring vil bringe glede til enhver kvinnelig mottaker. En vakker ring i sølv kan være veldig viktig, og det er kanskje derfor mange kvinner liker vakre smykker, da få kvinner kan ha for mange glitrende ting i smykkeskrinet.

Ta en titt på vakre Dyrberg/ Kern sølvringer og bli inspirert av hvordan du kan forme en vakker og personlig stil med feminine smykker.

Gi hendene dine det rette uttrykket med Dyrberg/Kern sølvringer

Når du velger din nye Dyrberg /Kern sølvring bør du tenke på både anledning, klær og ikke minst formen på hendene.
For deg som har veldig tynne og smale fingre kan det være lurt å velge en tynnere sølvring som matcher hånden din. Har du derimot større fingre, kan en tykkere ring se flott ut på hendene.

Hvis du inviteres til en fest hvor den fine kjolen skal bæres, en sølvring med en eller flere festede steiner kan passe godt for anledningen.
Er du på jakt etter en hverdagsring i sølv, har vi også mange flotte og enkle ringer. Uansett hvilken ring du leter etter, vil du garantert finne en modell som passer deg og din stil.

Håndlagde sølvringer til damer fra Dyrberg/Kern

Smykker kan virkelig gi antrekket ditt og din personlig stil en fin boost. Sølvringer med steiner og perler kan for eksempel være en god måte å gjøre klærne dine ekstra elegante på.

Dette sortimentet tilbyr flere forskjellige typer håndlagde sølvringer, avhengig av om du liker minimalistiske modeller best, eller foretrekker den mer overdådige pynten på hendene. Flere av modellene kan ha festet steiner og krystaller. Det kan også være flere av disse sølvringene, som du finner på denne siden, som har små steiner satt inn i sølvmaterialet.

Hvis du er til et mer slående uttrykk, kan du for eksempel velge en ring med en stor opal. Du kan velge om ringens steiner skal være i klassiske hvite og nøytrale nyanser eller om de skal være i mer fargerike nyanser.

Du kan velge mellom et bredt utvalg av ringtykkelser etter håndens form og dine personlige preferanser. Det er mange alternativer i dette fantastiske utvalget av Dyrberg/Kern sølvringer.

Elegante ringer i sølv med mange valgmuligheter

Som kvinne er det viktig å ha noen gode statement sølvringer i smykket boks når må være litt ekstra spiss på smykket til antrekket. I tillegg til det er det også viktig å ha noen små elegante sølvringer liggende de dagene det skal være helt enkelt og feminint.

Her på siden finner du et stort utvalg av sølv ringer med fine detaljer, som sitter vakkert og elegant på enhver kvinnes hånd. Du kan mikse og matche dine Dyrberg/Kern sølvringer med andre ringer, og dermed skape et personlig og unikt uttrykk, da du kan øke eller redusere antall ringer, avhengig av hva som passer din stil og smak best.
Velg en ring med stor opal eller velg en av de mange ringene med flere små cubic zirconia steiner.