RINGER SALG

Dyrberg/Kern ringsalg

På denne siden finner du hele vårt utvalg av Dyrberg/Kern ringsalg. Enten du er ute etter en sølv-, gull- eller rosegullring, med eller uten natursteiner og krystaller, har vi her samlet alle våre rabatterte ringer, som naturligvis er av samme gode kvalitet som du allerede kjenner fra alle våre andre ringer og smykker .

Ta en titt her på alle våre rabatterte ringer og finn den neste fingerringen som vil dekorere hendene dine på den vakreste måten.

Populære Dyrberg /Kern-ringer på tilbud

Leter du etter din neste hverdagsring for å piffe opp looken din? Eller kanskje en mer iøynefallende ring som vil tiltrekke seg oppmerksomhet til enhver festlig anledning? På denne siden har vi samlet noen av våre populære Dyrberg/Kern-ringer på salg, slik at alle har råd til luksus på hendene.

Våre ringer på tilbud består av sølv og 18 karat forgylt sølv. Alle ringene våre er håndlagde og av høy kvalitet, og tar du godt vare på dem har du en ring for livet - selv om du kjøpte den på tilbud

Fargerike ringer med edelstener og dekorasjon på salg

Mangler du farger for å lyse opp de grå regnværsdagene? Eller kanskje bling bling på hendene som kan skinne mot solen? Enten du er ute etter en enkel ring med en unik farget stein eller en dekorativ cocktailring, har vi noen gode ideer til deg – og til og med ringer på salg.

Hos Dyrberg/Kern er vi eksperter når det er kommer til å plukke ut edelstener i alle regnbuens farger. Hvis du ser etter en eksklusiv, men budsjettvennlig ring i sølv eller 18 karat gull med edelstener i mange farger, så kan du utforske vårt Dyrberg/Kern-ringsalg. Her finner du ringer med edelstener og dekorasjoner som virkelig vekker oppsikt.

Slik vedlikeholder du dine Dyrberg/Kern tilbudsringer

Selv om du kjøper en ring på tilbud , må du sørge for å vedlikeholde dem. Så de varer lenger.
Dessverre er det mange som ikke tar hensyn til å vedlikeholde smykkene sine. Dette gjelder uansett materiale og pris, at dine ringer og andre smykker skal vedlikeholdes.

Her kan du se hvordan du vedlikeholder og pleier dine Dyrberg/Kern-ringer, slik at du kan ha glede av dem i mange år kommer. :

1. Ta vare på ringene dine
Vi anbefaler at du tar av deg ringene når du sover, sporter, dusjer, i svømmebassenget og når du gjør rent.
Generelt må du unngå at ringene kommer i kontakt med noen form for kjemikalier. Det er derfor også lurt å ta på seg smykket som det siste før du går ut døren.

2. Lagring av ringene dine
Legg ringene i tøy- eller plastposer separat når du ikke har dem på. På denne måten unngår du at ringene dine ligger og blir ripet sammen med andre smykker.

3. Slik rengjør du ringene selv
Mange vil oppleve at sølvringene deres blir skitne og oksidert over tid. Dette sier ingenting om kvaliteten på ringen, men er en naturlig prosess som oppstår på grunn av kroppens syre og svette. I tillegg samler ringer også opp smuss fra kremer og lignende.

Du kan rengjøre ringene dine ved å bruke:

  • En vanlig universal eller polering klut. Hvis ringen din har en eller flere perler eller steiner, er det lurt å polere dem hver gang etter bruk. Perler er et naturprodukt som er ekstra mottakelig for skitt og skitt.
  • Legg ringene dine i lunkent vann tilsatt litt oppvaskmiddel. La det stå i 10 minutter og rengjør dem med en ren tannbørste og en rengjøringsklut. Merk: denne behandlingen må ikke brukes til perler, men helst til smykker med edelstener.
  • Du kan også bruke en pusseklut som egner seg spesielt godt til sølvsmykker.
  • Sølvpapir , kokende vann og salt er en annen måte du kan få sølvringene til å se ut som nye igjen. Ha kokende vann i en bolle med sølvpapir i bunnen og tilsett litt grovt salt. La ringene ligge der i noen minutter. Merk: denne metoden må ikke brukes hvis ringen din har edelstener.